1. Introducere

Această politică privind protecția datelor explică modul în care RANDOM SRL, cu sediul în sat Valea Adanca, com. Miroslava, Str. Cuza Voda, Nr.10, jud. Iasi, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J22/3388/2023 și cu CUI 49031514, (denumită în continuare „noi”, „nouă”, „al nostru” sau „Botezul.ro”), colectează, utilizează, divulgă și protejează datele personale ale clienților și vizitatorilor (denumiți în continuare „dumneavoastră” sau „utilizator”) atunci când aceștia utilizează site-ul web botezul.ro.

2. Ce Date Colectăm

  • Date de Identificare: nume, prenume, adresă de e-mail.
  • Date Financiare: detalii ale cardului de plată sau alte informații bancare, necesare pentru procesarea plăților prin intermediul procesatorului nostru de plată, Netopia.
  • Date de Utilizare: informații despre cum utilizați site-ul nostru, produsele și serviciile.
  • Date Tehnice: adresa IP, tipul și versiunea browserului, setările fusului orar și locația, tipurile și versiunile de plug-in-uri ale browserului, sistemul de operare și platforma.

3. Cum Utilizăm Datele Personale

Datele personale colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor dvs., inclusiv trimiterea de e-mailuri de confirmare și actualizări legate de livrare.
  • Gestionarea relației noastre cu dvs., inclusiv notificări despre modificările termenilor sau politicii de confidențialitate.
  • Permiterea participării la funcționalitățile interactive ale serviciului nostru, când alegeți să faceți acest lucru.
  • Asigurarea conformității cu cerințele legale și reglementările aplicabile.

4. Divulgarea Datelor Personale

Putem divulga datele dvs. personale către terți în următoarele circumstanțe:

  • Furnizorilor de servicii care ne ajută în activitățile de afaceri (de exemplu, procesarea plăților, analiza datelor).
  • În cazul în care suntem obligați să divulgăm sau să împărtășim datele dvs. personale pentru a respecta orice obligație legală sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța RANDOM SRL, clienților noștri sau altora.

5. Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm securitatea datelor dvs. personale. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea, divulgarea sau distrugerea datelor dvs. personale.

6. Drepturile Dumneavoastră

Conform GDPR, aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere, restricționare și portabilitatea datelor. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Orice modificare pe care o vom face politicii noastre de confidențialitate în viitor va fi postată pe această pagină și, dacă este cazul, vă va fi comunicată prin e-mail.

8. Contact

Pentru orice întrebări legate de această politică sau de practicile noastre de confidențialitate, ne puteți contacta la office@botezul.ro.